Producător aspirator de tip robot

Grupul LILIN International Limited, cu fabrici subsidiare în Shenzhen și Xiamen este un producător profesionist la scală largă, cu centru de cercetare și dezvoltare independent specializat pe producția și dezvoltarea aspiratoarelor de tip robot. Sunteți dotați cu un grup tehnic puternic... mai mult

Despre Noi

Producător aspirator de tip robot

 

Grupul LILIN International Limited, cu fabrici subsidiare în Shenzhen și Xiamen este un producător profesionist la scală largă, cu centru de cercetare și dezvoltare independent specializat pe producția și dezvoltarea aspiratoarelor de tip robot.

Sunteți dotați cu un grup tehnic puternic, facilități de prelucrare și inspecție avansate și servicii excelente, toate acestea ne-au adus Certificatul de Calitatea Sistemului ISO9001 emis de DNV, aplicăm ți Certificatul de Mediu ISO14000. Între timp, suma vânzărilor anuale a atins cifra de USD50,000,000.  

Pe lângă toate acestea, venim cu "Soluție într-un pachet" care a sporit serviciul nostru clienților din outsourcing, fiind predominant.

Deținem dreptul independent de import și export și dorim să ne extindem pe plan internațional și suntem în căutare de posibile cooperări mai mare cu clienții de peste hotare. Dacă sunteți interesat de oricare dintre produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare. Aderăm mereu la principiul de onestitate, munca în echipe profesionale, calitate , preț competitiv și servicii cu soluții într-un singur pachet.